ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Nipple Chain Jewelry

Nipple Chain Jewelry

Artikkel: 12939
 
DKK:192kr
Antal:
Nipple Chain Jewelry

Forkæl og forfør din elsker med de erotiske Nipple Play Non-Piercing Nipple Chain-smykker. De lette at bære, ikke-piercing kropssmykker viser dine lystzoner med stor effekt. Tag den fuldt justerbare brystvorteudsmykning på og nyd dinglende prikkende fornemmelser, da smykket vækker og stimulerer brystvorterne. De ikke-plettede smykker består af 2 fuldt justerbare brystvorter, der er lavet af blød og superstrækbar silikone.

Silikone cinch-designløkkerne måler 2,5”/6,25 cm og har sølvperlejusteringer, der glider op og ned for at sikre et sikkert greb om brystvorten. Fra løkkerne dingler en nikkelfri jernkæde, der er prydet med en trio af smukke dråbeformede krystaller. Bær brystvortens smykker som et statement-fetich-smykke eller for at overraske din elsker.

Sættet er fantastisk til første gang og erfarne brugere, der ønsker at tilføje en smule gnistre til intim leg. De sensuelle kropssmykker er behagelige at have på og øger brystvortens følsomhed og stimulering. For at maksimere den pirrende oplevelse, brug arousal-gel for en langvarig erigeret brystvorte-effekt. Før og efter brug skal du altid rense smykket med en legetøjsrensespray.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner