ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Nick Manning Masturbation Kit
 Nick Manning Masturbation Kit  Nick Manning Masturbation Kit
 Nick Manning Masturbation Kit  Nick Manning Masturbation Kit

Nick Manning Masturbation Kit

Artikkel: 12654
 
DKK:250kr
Antal:

Nick Manning Masturbation Kit

Stryg den som en professionel med Nick Mannings Masturstroke Masturbation Kit. Denne fornøjelseskollektion inkluderer en kraftfuld sugepumpe, tre strækbare cockringe, en orgasmefremkaldende onani-sleeve og glidecreme til at gøre din leg glat og våd.

Få den hårde, lange pik, du har drømt om med Nick Mannings penispumpe. Denne 8,2 tommer lange, 2,1 tommer brede cylinder kan rumme en række forskellige størrelser. Den gennemsigtige cylinder giver dig mulighed for at se dine fremskridt, mens du pumper. Det hotte røde og sorte design vil sætte gang i dine fantasier på ingen tid, mens du nyder trykket og suget, der stimulerer din stang. En fleksibel og ikke-krympende slange giver dig mulighed for at pumpe ubesværet i en række forskellige positioner. Slangen løsnes for nem rengøring efter din pumpesession er færdig. Det bløde, tilspidsede ærme i bunden af ​​cylinderen holder din pik behagelig og stimuleret, mens du pumper. Øg din fornøjelse under solo- eller partnerspil med de tre elastiske, multifunktionelle ringe. De kommer i tre forskellige størrelser, så de passer til en række stænger og giver forskellige grader af stimulation. Ringene har lystpærer for at give ekstra fornøjelse, når du stryger eller støder til utrolige orgasmer. Nyd øget udholdenhed og følsomhed for at matche din større, fastere penis, når du tager disse behagelige ringe på!

Når du er færdig med at pumpe, skal du slippe lidt damp og kaste dig ud i den realistiske Senso fisse med detaljerede læber og en livagtig følelse. Smør din penis op med det glidecreme, der er inkluderet i dit fornøjelsessæt, og få den vidunderligt realistiske våde fissefølelse, du har lyst til. Du vil elske fornemmelsen af ​​dette bløde, strækbare og intenst behagelige ærme viklet rundt om din erektion, der er sværere end nogensinde. Forkæl dig selv med en bred vifte af fornøjelser, og pump din erektion op som en professionel med dette sæt.

Samlet længde: 2,75 cm
Diameter: 5,25 cm
Indstikslængde: 21,5 cm
Bodysafe: Ja
Materiale: ABS plast

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner