ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart
 Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart  

Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart

Artikkel: E26787
 
DKK:778kr DKK:723kr
Antal:

Mystim - Tickling Truman eStim Vibrator Black

Den første af sin slags: Kildende Truman er uden fortilfælde, fordi E-Stim Vibes er det første og eneste legetøj, der får dig til at nyde både vibrationer og elektrisk stimulering på én gang - og de har ikke engang brug for et nervestimulator kit til det. Ingen kabler, ingen enheder - Kildende Truman & co vibrerer, kribler og pulserer alt sammen alene.

Vibrationer
Truman har ikke en, men to vibrationsmotorer: en i spidsen og en i akslen. I 8 forskellige programmer og 5 forskellige intensitetsniveauer arbejder disse to sammen for at fremprovokere ekstase på et pænt varieret udvalg af måder.

E-Stim
Hver af E-Stim Vibe's 5 elektriske stimuleringsprogrammer er indstillet på at give dig en tingly ny fornemmelse, og du kan vælge mellem 10 forskellige niveauer af intensitet. Trumans ledende overflader løber længden af ​​hans krop for at gøre stimuleringen så glat og bred som muligt.

Bækkenbundstræning
Og fordi 8 vibrationstilstande og 5 e-stim-varianter ikke var nok endnu, har Tickling Truman også et træningsprogram, der styrker musklerne i dit bækkenbund - hvilket styrker damernes evne til at nå en orgasme.

De tre forskellige funktioner styres let via knapperne i håndtaget. Du kan vælge, om du vil have e-stim og vibration sammen eller kun en af ​​dem.

Kildende Truman er helt vandtæt og er lavet af platin-silikone af medicinsk kvalitet. Dette gør ham ikke kun meget hygiejnisk, men også let at rengøre med vand og en mild sæbe. Han leveres med et indbygget lithium-ion-batteri med lang levetid, der er genopladeligt via et Mystim-magnetopladet USB-kabel, der selvfølgelig er inkluderet i leveringen. Selvom du har både e-stim og vibrationer indstillet til deres højeste niveauer, løber en fuldt opladet Truman i mindst 3 timer, før hans effektivitet begynder at falme.

Størrelse: 27 cm x 4,3 cm

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner