ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Moto Bator Stroker
 Moto Bator Stroker  Moto Bator Stroker
 Moto Bator Stroker  Moto Bator Stroker

Moto Bator Stroker

Artikkel: 22374
 
DKK:1065kr DKK:761kr
Antal:

Moto Stroker

Moto Stroker rykker dig ikke bare rundt som almindelige onanerer, den kombinerer utrolig vibration med en superglat automatisk strybevægelse! Den indvendige stødmekanisme er helt skjult indeni og har 2 metal "gribende" ringe rundt om ærmet, der stryger og klemmer din skaft. Hver ring er foret med en række fornøjelsesperler, der ruller op og ned på din stang, mens den superbløde TPR ærme vikles rundt om hver tomme. Indstil det og glem det!

Den genopladelige motor tilbyder professionel ydeevne med 2 niveauer af intense strøghastigheder og 5 spændende vibrationsrytmer, der vil køre dig vild! Skub ind i den stramme TPR-ærme, og omgiv din skaft med rækker og rækker af bløde fornøjelsesnubber, og gør din fornøjelse derefter personlig med et tryk på en knap. Din ultimative strøgoplevelse er klar, når du er!

Ekstra: • Kraftfuld stempelfunktion - Den ultrastærke motor (aktiveret med T-knappen) styrer 2 rækker perler (med 2 hastigheder), der masserer hver tomme af din penis med hvert indre tryk. • Kraftige vibrationer - 5 mønstre med intenst tilfredsstillende vibrationer (aktiveret med V-knappen) øger din oplevelse. • Aftagelig blød og elastisk ærme - Den superstrækbare og bløde ærme er foret med rækker og rækker af stimulerende fornøjelsesknuder. Varmes behageligt op til din kropstemperatur og kan tages ud for solo sjov og nem rengøring. • Hjælp til erektil dysfunktion - Regelmæssig onani styrker bækkenbundsmusklerne og hjælper med at forhindre erektil dysfunktion (ED) hos mænd. Kantning, praksis med forsætlig forsinkelse af orgasme, kan opbygge seksuel udholdenhed og kan hjælpe med ED ved at tilskynde til sund blodgennemstrømning til penis.

Samlet længde: 8,8 cm
Diameter: Ø 5 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Vibrerende: Ja
Vibrationstilstande: 2
Hastighedstilstande: 5
Bodysafe: Ja
Materiale: ABS plast, TPR, C-ringe: silikone
Genopladelig: Ja
Nødvendige batterier: USB genopladeligt
Opladningstid: 150 minutter
Driftstid: 90 minutter

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel