ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Lace Comfortable T-shirt Bra
 Lace Comfortable T-shirt Bra  

Lace Comfortable T-shirt Bra

Artikkel: B4041-1
 
DKK:230kr
Antal:
Mulige Valg:
Storlek:
 

Denne bh er specielt designet til at give dig komfort, støtte og stil samlet i én. Uanset om du er på vej på arbejde eller en aften i byen, har denne bh dækket dig.

B4041 T-shirt BH er et top-of-the-line produkt, der kombinerer komfort, støtte og stil. Dens brede, elastiske skulderstropper, metallukninger i rustfrit stål, grønne bomuldskopper og det delikate blondestof gør den til en alsidig bh, der kan bæres ved enhver lejlighed.

En af dens unikke egenskaber er de brede, elastiske skulderstropper, der garanterer overlegen støtte og stræk. Disse stropper er designet til at holde dig komfortabel og sikker hele dagen uden at grave i dine skuldre eller glide af. B4041 T-shirt BH'en kan også prale af metalfastgørelser i rustfrit stål, der sikrer holdbarhed og lang levetid.

BH'ens bomuldsskåle er en anden fantastisk funktion. Disse kopper er fremstillet uden skadelige kemikalier eller syntetiske materialer og er skånsomme mod din hud og utrolig behagelige. Med fire kopstørrelser (B, C, D, E) og i forskellige størrelser, er du sikker på at finde den perfekte pasform til din kropstype.

B4041 T-shirt BH er konstrueret med et delikat blondestof, som tilføjer et strejf af femininitet og gør den til den perfekte mulighed for at bære under dine yndlings t-shirts eller andet tøj. Derudover giver de justerbare skulderstropper og stålringe ekstra støtte, hvilket gør den til en fantastisk bh til hverdagsbrug eller afslapning derhjemme.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner