ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Inscup 2 Luxury Masturbator
 Inscup 2 Luxury Masturbator  Inscup 2 Luxury Masturbator
 Inscup 2 Luxury Masturbator  Inscup 2 Luxury Masturbator

Inscup 2 Luxury Masturbator

Artikkel: INSCUP-2
 
DKK:812kr DKK:727kr
Antal:

Inscup 2 Luxury Masturbator

Udforsk en vidunderlig måde at stimulere penis med den nye og innovative Inscup 2 fra OTOUCH. Denne masturbator har et diskret og luksuriøst design og er specielt lavet til den krævende mand. Den medfølgende holder med sugekop giver dig mulighed for at nyde en næsten håndfri oplevelse på en afslappende måde. Inscup 2 giver meget realistisk stimulering af hele penis. Det bløde, fleksible ærme vikler sig om din penis og klemmer blidt for at skabe ekstra følelse og tryk. Samtidig vælger du 1 af de 7 vibrationsindstillinger eller mønstre, og du kan aktivere varmefunktionen for en behagelig varm følelse. Brug den med et vandbaseret glidecreme for en komplet og overvældende oplevelse.

Muffen har en neutral åbning, er lavet af TPR og er aftagelig for nem rengøring. Indersiden har stimulerende nitter og ribkanter, og åbningen er meget strækbar og fleksibel, så de fleste peniser vil passe ubesværet. Den minimale åbning er 35 millimeter med maksimalt 50 millimeter.

Holderen fastgøres nemt i bunden af ​​onaneren. Den er forsynet med en fast sugekop, som nemt sættes på enhver glat overflade. Holderen har et fleksibelt element og masturbatoren kan justeres i forskellige positioner, så den i endnu højere grad imødekommer dine personlige krav.

Opvarmningsfunktionen gør, at ærmet kan varme op til omkring 42 grader. Alle funktioner er nemme at aflæse på det baggrundsbelyste display, og onaneren er forsynet med soft touch-trykknapper.

Inscup 2 genoplades hurtigt med den medfølgende USB-ledning. Sleevet kan rengøres med lunkent vand og en legetøjsrens eller en mild antibakteriel sæbe. Sørg for, at ærmet er helt tørt, inden du sætter det tilbage i etuiet og brug eventuelt et vedligeholdelsespulver for at få det til at holde længere. Etuiet kan tørres af med en fugtig klud. Nedsænk den ikke i vand.

Vandtæt: Sprøjtsikker
Materiale: silikone, ABS
Længde: 26,00 cm
Indvendig længde: 14,50 cm
Maksimal diameter: 5,00 cm
Minimum diameter: 3,50 cm
Udvendig diameter: 10,00 cm
Kontrol: Trykknap
Vibration: Justerbar vibration / multihastighed
Strøm: Oplader (USB)

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner