ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Hercules Silicone Ring
 Hercules Silicone Ring  Hercules Silicone Ring

Hercules Silicone Ring

Artikkel: 12694
 
DKK:92kr
Antal:

Hercules Silicone Ring

Adonis™ Silikone Ringe - Hercules giver awesome og robust erektion ekstraudstyr. Disse ringe er designet til at øge udholdenheden og samtidig give det ultimative inden for komfort og har ribbede sektioner og er helt lavet af ren silikone. De hjælper dig med at opnå en stimulerende og spændende, sensuel oplevelse.

Lavet til at passe næsten enhver størrelse, vil disse smidige og stærke silikoneringe give dig mulighed for at opretholde en erektion i længere tid for at opnå længerevarende og mere tilfredsstillende seksuel nydelse for dig eller dig og din partner. Ved at hjælpe med at regulere blodgennemstrømningen, vil disse ringe holde dig mere end klar til at tage din sensualitet til et mere spændende niveau.

Disse erektion ehancers vil hjælpe dig med at blive hårdere, føle sig mere intenst, og ophold mere stimuleret, alle i den mest komfort tænkelige. Og det rene silikonehåndværk betyder, at du vil opleve glæde, der er lige så sikker, som den er stærk. Fås i to farver - spændende rød eller midnat sort - disse ringe vil hjælpe dig med at nyde selv-strøg samt hengive din partners hver forførende indfald.

Så for det ultimative inden for høj kvalitet, sikker og behagelig erektion ekstraudstyr, - disse silikone smagsforstærkere vil både tilfredsstille og tilfredsstille.

Diameter: Ø 3,25 cm - 1,25 tommer
Bodysafe: Ja
Materiale: Silikone

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner