ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Ass Gasm Cockring Plug Black
 Ass Gasm Cockring Plug Black  Ass Gasm Cockring Plug Black

Ass Gasm Cockring Plug Black

Artikkel: 21770
 
DKK:274kr
Antal:

Ass Gasm Cockring Plug Black

Vores bedst sælgende Ass-Gasm Cockring er nu tilgængelig som en kraftig vibrerende version! Nyd de mest eksplosive ejakulationer nogensinde med Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug. Denne bærbare prop er fremstillet udelukkende af vores silkebløde Elite Silicone ™, og fungerer også som en ydeevnehøjende cockring, der giver brugeren mulighed for at forlænge sædafgang og udvide det sjove, mens han nyder en utrolig prostata-stimulering. Nøglen til anal leg er at tage det langsomt!

Forsøg på anal penetration, før du bliver vækket ordentligt, kan være ubehageligt, så lad dig selv slappe af for at nyde oplevelsen. Fingerspil er en fantastisk måde at slappe af anus på. Anus og endetarm har ikke et naturligt smøresystem som skeden, så brug masser af Moist® Anal Lube for at reducere friktion og øge glæden. Med Ass-Gasm i din røv og ringen pakket tæt på din pik, bliver du hårdere og stærkere end nogensinde før! Den super-elastiske silikone ring sætter pres på ydeevne nedture, opretholder faste erektioner, der varer og holder! Det runde, glatte hoved gør ind- og udtrækning et snap, mens den tynde, tilspidsede skaft sikrer, at stikket forbliver på plads mellem dine kinder, når handlingen bliver varm. Placer ringen omkring bunden af ​​din pik og kugler, og bære den hele dagen for langvarig sjov og enorme, kraftige ejakulationer! Med et tryk på en knap leverer den kraftfulde kugle utrolige vibrationer lige hvor du vil have dem mest.

Prøv det i brusebadet eller spaet for at gøre badetiden til fornøjelsestid! Vores ultrahygiejniske Elite Silicone ™ er super fleksibel. Oprydning er et øjeblik efter det sjove med Refresh® Toy Cleaner og varmt vand.

Samlet længde: 15 cm - 6 tommer
Diameter: 4 cm - 1,4 tommer
Vandtæthed: Vandtæt
Bodysafe: Ja
Materiale: Silikone
Nødvendige batterier: AAA
Batterimængde: 1
Batterier inkluderet: Nej

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel