ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 7-Function Classic Chic Pink
 7-Function Classic Chic Pink  7-Function Classic Chic Pink

7-Function Classic Chic Pink

Artikkel: 12361pnk
 
DKK:192kr
Antal:
7-Function Classic Chic

Er du på udkig efter en dyb og sensuel massager til intime tider i soveværelset? Hvis du ønsker at tilføje sjov og spænding til dit kærlighedsliv, er 7-Function Classic Chic Standard Vibes designet til at tage dig dertil. Med sin 6 "lange sonde og spids spids, er denne enhed ikke vige tilbage fra din erogene zoner; en fantastisk opgradering, hvis du i øjeblikket bruger et startprodukt fra kollektionen, og du leder efter noget, der kan give en dybere, mere sensuel oplevelse.

Massageapparatet har et tidløst design, en gennemprøvet form og størrelse, der fungerer med kvinder overalt. Det er fri for højderygge, krusninger eller tekstur og føles helt glat med en smuk fløjlsagtig finish, der får dig til at føle dig fantastisk på alle områder af kroppen. Det er problemfrit at røre ved, og det enkle, klassiske akseldesign er fokuseret på G-spot stimulation. Så for en orgasmisk oplevelse anbefales massageapparatet stærkt.

For at aktivere de 7 forskellige fornøjelsesindstillinger skal du bruge den enkle berøringsknap og vælge en funktion, der fungerer for dig. Der er et udvalg af 7 unikke vibrations-, pulserings- og eskaleringsindstillinger, der hjælper dig med at få den ultimative intime massage, perfekt til din alenetid eller til at dele med din partner. En favorit sælger, som er designet i smukke, sjove og funky farver. Massageapparatet er ekstremt stilfuldt og kan opbevares sikkert overalt i soveværelset. Det måler 6 "i længden og 1" bred, og kræver 2 AA batterier til at fungere. Vi anbefaler, at du bruger Universal Toy Cleaner til hurtig og nem hygiejne.

Samlet længde 15,25 cm - 6 tommer
Diameter 2,5 cm - 1 tommer
Påkrævede batterier AA
Batteriantal 2
Batterier inkluderet Nej
Vibrationstilstande: 7
Hastighedstilstande: 1
Vandtæt: Ja
Bodysafe: Ja
Materiale: ABS Plast / Polyurethan Cote

 

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner