ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack
 Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack  Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack
 Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack  

Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack

Artikkel: E24210
 
DKK:166kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Soft Blindfold Twin Pack

Oplev erotikken ved at være helt tabt i sensation med dette par satin bind for øjnene. Med en til dig og en til din elsker kan du dele en sensorisk oplevelse eller skiftes til at forkæle hinanden med nye tricks og legetøj.

"Han rækker ned, løfter min hage og planter et blødt vådt kys på mine læber, før han glider bind for øjnene over mine øjne. Jeg kan ikke se noget, alt hvad jeg kan høre er min hurtige vejrtrækning og lyden af vandet skvulpende mod siderne af yachten, da hun bobs forsigtigt på havet. Åh nej. Jeg er så ophidset... allerede." - Anastasia Steele

Kaste dig ind i mørket og efterlader dig prisgivet din elskers seksuelle luner, disse satin bind for øjnene er en enkel og effektiv måde at eksperimentere med underkastelse og sensorisk leg uden fysisk trældom.

Med en til dig og en til din elsker, er der ingen grund til at dele. Tag det på skift at synke ned i underkastelse eller blindt udforske hinanden på nye måder, når du bærer disse silkebløde bind for øjnene sammen. Lad dine berøringer og kys blive hængende, når du driller dig vej til delt orgasmisk lyksalighed i mørket, ved at benytte lejligheden til at prøve nye tricks eller introducere nyt legetøj, sensation først.

Lavet af silkeagtig satin og imiteret pels for et blødt touch mod din hud, og udstyret med elastisk for den perfekte pasform, disse bind for øjnene er komfortable nok til udvidet slid og også dobbelt op som en handy søvn maske.

En del af Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkendt af forfatteren E L James. Leveres med en Fifty Shades of Grey opbevaringspose, disse sensuelle bind for øjnene gøre en perfekt erotisk gave til fans af trilogien.

Længde: 19,1 cm
Materiale: Satin
Indeholder latex: Nej

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner