ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit
 Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit  Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Artikkel: E24218
 
DKK:473kr DKK:420kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Forvandl din seng til en bondage-legeplads, og nyd lystens lyst i blød satin. Ideel til begyndere, dette soveværelse bondage sæt kan bruges til at skabe en fuld kropsbeherskelse, der er hurtig og nem at sikre.

"Jeg kollapser oven på mig og føler hans fulde vægt tvinge mig ind i madrassen. Jeg trækker mine bundne hænder over hans hals og holder ham så godt jeg kan. Jeg ved i det øjeblik, at jeg ville gøre alt for denne mand. Jeg er hans." - Anastasia Steele

4 bløde manchetstøtter med velcrolukning gør det let at arbejde med fuld kropsbinding, så du helt kan fokusere på din fornøjelse. Forbind manchetterne sammen som håndjern eller ankelstøtte ved hjælp af de medfølgende drejeklemmer, eller sæt dem på de medfølgende sengestropper for en fastere tilbageholdenhed, der binder dig sikkert til din seng.

Du skal blot placere sengestropperne under din madras og justere længden og bredderne efter størrelse, hvilket skaber en platform til håndleds- og ankelbegrænsning uden behov for en sengestel eller noget specielt udstyr.

Justerbar, så den passer til enkelt-, dobbelt-, kingsize- og super-kingsize-senge og let at folde ned til en bærbar størrelse til opbevaring og nem rejse, dette sæt er ideelt til par, som skøn er nøglen til.

Stropssystemet måler 49 inches i længden med to bredder, som manchetterne kan fastgøres på, hver måler 98 inches på tværs. 4 stropper stikker ud under madrassen og udsætter 4 O-ringe, som manchetterne forbinder til, hvilket danner din bondage-tilbageholdenhed.

En del af Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkendt af forfatteren E L James. Leveres med en Fifty Shades of Grey opbevaringspose, dette sengefastholdelsessæt er den ideelle erotiske gave til fans af trilogien.

Materiale: Satin

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner