ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Fabulous Four
 Fabulous Four  

Fabulous Four

Artikkel: 34066
 
DKK:705kr DKK:538kr
Antal:

Fabulous Four

Fabelagtigt tiltalende, dette multifunktionelle vibratorsæt sætter dig op med en samling, som enhver kender ville være stolt af! Inklusive et basekontrolelement med 4 let udskiftelige hoveder (kanin, G-Spot/anal, massager og Air Pulse stimulator tilbehør), er Fabulous Four klar til at behage.

Skift nemt mellem tilbehør med en 90° klik- og rotationsbevægelse. Også ideel til begyndere, Fabulous Four tilbyder ægte produktdiversitet, hvilket gør dette til et fantastisk udvalg for alle, der gerne vil udforske og opdage deres fornøjelse. Du behøver kun at genoplade kontrolbasen, så du får mest muligt ud af din oplevelse! Med kraftige motorer i hvert tilbehør kan du opleve mere kraftfulde, dybere og stærkere vibrationer lige ved hånden. Hvert tilbehør er udstyret med 10 vibrationsprogrammer, 3 intensiteter med 7 hastighedsmuligheder, undtagen Air Pulse-tilbehøret, som har 11 trykbølgeintensiteter.

Fabulous Four har et klemt håndtagsdesign med ekstra poleret ABS-plastik og to intuitive kontrolknapper. Fabulous Four er lavet af kropssikker silikone, er genopladelig og vandtæt (IPX7). Få alt hvad du har brug for og mere...

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner