ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Elite Deluxe Mega Bator
 Elite Deluxe Mega Bator  Elite Deluxe Mega Bator
 Elite Deluxe Mega Bator  Elite Deluxe Mega Bator

Elite Deluxe Mega Bator

Artikkel: 21657
 
DKK:1147kr
Antal:
Elite Deluxe Mega Bator

OPLEV DEN MEST AVANCEREDE, HÅNDFRI, USB-OPLADBAR STROKER NOGENSINDE GJORT! Deluxe Mega-Bator er den eneste håndfri onani i verden, der gør alt arbejdet for dig, så du kan opleve den ultimative håndfri fornøjelsesoplevelse! Den innovative Deluxe Mega-Bator kombinerer håndfri rotation og stød, der kan nydes i 10 unikke mønstre til fuldstændigt tilpassede onani-sessioner.


Nyd det bedste fra begge verdener! Intens rotation kombineret med kraftfuld stempelfunktion - den innovative håndfri Deluxe Mega-Bator spinder og trykker dig til eksplosiv fornøjelse! Med 3 udskiftelige fornøjelsestoppere kan du nyde en tæt fisse, stram røv eller smidige læber afhængigt af dit humør. Skub gennem den realistiske fornøjelsestopper for at nyde en stimulerende tekstureret ærme foret med rækker af små ribben, der driller din skaft med hvert tryk. Den kraftfulde motor sikrer stærk, stabil rotation, stempelfunktion, og eksklusivt ærmeophængssystem tilfredsstiller fuldstændigt hele din penis og giver dig den bedste stroker-session, du nogensinde har haft!

Spinning & Thrusting Action - I modsætning til almindelige automatiske strokere, der enten drejer rundt eller stryger op og ned, kombinerer Deluxe Mega-Bator både rotation og strøgbevægelser for de mest realistiske fornemmelser, der nogensinde er gengivet. Den unikke bevægelse gør det muligt for den teksturerede fornøjelseshylse at rotere, mens gearet trykker op og ned, hvilket giver dig utroligt livagtige strygefornemmelser.

Med vores eksklusive ophængningssystem til ærmer - Vores avancerede ærmeophængssystem har en kraftig magnet, der låser den bevægelige kop på plads, hvilket gør det let at fjerne ærmet til oprydning efter sjov. Når muffen er indsat i plastrøret og ophængt fra toppen af ​​cylinderen, giver det superstrækbare materiale brugeren mulighed for at få maksimal gennemtrængning, når koppen magisk strækker sig, når du er inde i muffen.

5 hastigheder og 10 mønstre - Deluxe Mega-Bator har 5 kraftige hastigheder og 10 spændende pulsmønstre. Brug piletasterne til at bladre gennem funktionerne, og brug plus- og minustasterne til at øge eller mindske hastigheden.

Udskiftelige Realistiske Pleasure Toppers - Vælg mellem 3 Deluxe Mega-Bator toppers - en tæt fisse, stram røv eller smidige læber. Hver topper er glat, elastisk og opvarmes til din kropstemperatur for at give dig en realistisk følelse.

One-Touch Control Pad - Kommando 5 kraftige hastigheder og 10 spændende pulsations- / rotationsmønstre, der omgiver din penis med en maksimal mind-blowing-oplevelse!

Håndholdt eller håndfri betjening - Brug din Deluxe Mega-Bator som en håndholdt stroker, eller monter den på sugekopbeslaget for en helt håndfri oplevelse! Placer din egen mobile enhed i den praktiske mobile enhedsklemme for ekstra visuel stimulering.

Bekvemt genopladeligt - Genopladeligt via det medfølgende USB-opladerkabel. Sæt din Deluxe Mega-Bator i en hvilken som helst USB-port for at oplade den. LED-lampen blinker, mens enheden oplades og lyser konstant, når opladningen er afsluttet. Den omtrentlige køretid er 1,5 timer, og den omtrentlige opladningstid er 2 timer.


Plejeinstruktioner: PDX Elite Deluxe Mega-Bator toppers og ærme er aftagelige for nem rengøring. Skru simpelthen toppen af ​​for at skifte eller fjerne. Fjern den klare ring øverst på ærmekassen for at fjerne ærmet. Den klare ring holder muffen på plads til brug. Deluxe Mega-Bator inkluderer en rejsehætte til opbevaring. Oprydning er et øjeblik efter det sjove med Opdater legetøjsrenser og varmt vand. Brug om ønsket en vandbaseret lotion som Moist med dette produkt.


Betjeningsvejledning:

Før du begynder - Deluxe Mega-Bator sendes med en plastindsats, der adskiller magneterne. Pladestopperen og ærmet skal fjernes for at fjerne plastindsatsen, så Deluxe Mega-Bator er klar til brug. Tænd - Tryk på centerknappen på One-Touch Control Pad for at tænde din Deluxe Mega-Bator. Start - Tryk på højre pil for at starte rotation og stød. Fortsæt med at trykke på højre pil for at bladre gennem 10 pulsmønstre.

Tryk på venstre pil for at vende tilbage til det forrige mønster. Intensitet - Brug “+/-” tasterne til at øge eller sænke hastigheden gennem 5 niveauer af intensitet. LED-lys tændt - LED-lys aktiveres automatisk, når Deluxe Mega-Bator er tændt. LED-lys - Tryk på centerknappen for at slukke for din Deluxe Mega-Bator.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner