ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Elite Blowjob Power Pump
 Elite Blowjob Power Pump  Elite Blowjob Power Pump
 Elite Blowjob Power Pump  Elite Blowjob Power Pump

Elite Blowjob Power Pump

Artikkel: 21651
 
DKK:766kr
Antal:

Elite Blowjob Power Pump

Vi præsenterer revolutionerende IST-teknologi! Utroligt realistisk intermitterende sugning giver en naturtro 'malkning' fornemmelse for det bedste blowjob i dit liv! Tilpas din fornøjelse, præcis som du vil have den! Nyd realistisk intermitterende sugning af sig selv, eller tryk for at nyde dyb hals strøg handling- uanset hvad du er i humør til! Bliv større og tykkere end nogensinde før! Det krystalklare rør er designet til et fast greb og har en praktisk lineal til at måle din ekspansive vækst og et forstørrelsesglas for at se din stigende tykkelse. Smidig læber på den elastiske TPR fornøjelse-donut bidrage til at skabe en stram forsegling og fast kærtegne din aksel, hvis du vælger at bruge din PDX Elite Blowjob Power Pump som en stroker.

Avanceret IST-teknologi = Naturtro intermitterende sugning - Nyd maksimal fornøjelse med realistisk intermitterende sugning, der automatisk malker din aksel og føles som en rigtig oralsexoplevelse. Omgiv din penis med en utrolig stimulerende vakuum-action suge, der stramt slæbebåde dig til ecstasy! Resultaterne er klare - Den klare holdbare sugerør har en bekvem lineal og tilføjet forstørrelsesglas til at se dig selv få større og tykkere med hver drilleri slæbebåd af sug af sug. Aftagelig Soft Oral Topper - Den elastiske orale topper har smidige læber, der danner en lufttæt forsegling, der skaber sugning og fantastiske resultater.

Topperen er aftagelig til nem rengøring, og pumpen kan bruges med eller uden. 3 GRATIS Silikone Designer C-Ringe Inkluderet! GRATIS Mosit Lotion og Refresh Toy Cleaner Prep Kit Care Instruktioner: Den mundtlige topper er aftagelig for nem rengøring. Oprydning er et snuptag efter det sjove med Refresh Toy Cleaner og varmt vand. Pdx Elite Blowjob Power Pump må ikke nedsænkes i vand. Hvis det ønskes, skal du bruge en vandbaseret lotion som Moist med dette produkt.

Betjeningsvejledning: Tænd – Tryk på den øverste knap for at tænde. Der er 2 former for sugning. IST starter i første tilstand, kontinuerlig sugning. Tryk på knappen igen for at skifte til den anden tilstand, periodisk sugning. Hvis du trykker på den øverste knap, skiftes der mellem kontinuerlig sugning og periodisk sugning. Tryk på og hold den øverste knap i 3 sekunder for at slukke. Alternativ frigivelsesmetode: Tryk ned på den omgivende hud for at bryde sugeforseglingen. Under intermitterende sugning blinker 'R"-knappen til og fra, når sugningen automatisk pulseres.

Samlet længde: 27 cm - 10,6 tommer
Diameter: 7 cm - 2,9 tommer
Materiale: Termoplastisk gummi (TPR)
Påkrævede batterier: AA
Batteriantal: 2
Batterier inkluderet: Nej

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner