ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Doxy - StavMassager Vit
 Doxy - StavMassager Vit  

Doxy - StavMassager Vit

Artikkel: E26220
 
DKK:765kr
Antal:

Doxy - Wand Massager White

Verdens mest kraftfulde tryllestav massager.

Doxy er verdens mest kraftfulde netdrevet tryllestavsmassageapparat. Det blev lanceret i 2013 og tiltrækker et stigende antal entusiaster, der er ivrige efter at eksperimentere med denne tunge, men kontrollerbare, intime massager.

Designet, manipuleret og samlet på vores fabrik i Cornwall, Doxy er Storbritanniens længe ventede svar på den nu udgåede Hitachi Magic Wand. På et marked oversvømmet af billige - og ofte farlige - efterligninger, ønskede vi at genvinde omdømme lysnettet-drevne wand massager.

Hemmeligheden bag dens succes? Det handler om hovedet.

Vægten og mekanismen i hoved er fremstillet af aluminium og støbt på stedet og betyder, at den ruller og rumler i stedet for brummer. Tilbyder kraftfulde vibrationer, der trænger dybt ind i kroppen, er det ekstraordinært effektivt, når det bruges som en generel kropsmassageapparat, eller for intime hensigter. Mens mange finder sig tilfredse med de lavere indstillinger, kan Doxy nå op til 9.000 RPM: Det er det perfekte værktøj til dem, der ønsker muligheden for at spille hårdt og hurtigt.

Doxy ønsker at tilbyde vores kunder mere og er den eneste tryllestavsmassageapparat med en kontrolleret pulsindstilling. Ved at tage de rumbly vibrationer fra lav, til høj og tilbage igen og ved variable hastighedsindstillinger tilføjer det en helt ny dimension til din oplevelse.

At finde det, der fungerer for dig, er alt sammen en del af det sjove, hvorfor Doxy er ideel til kvinder og par, der er klar og villig til at udforske de forskellige niveauer af ophidselse.

Kun kvalitetsmaterialer er blevet brugt i produktionen af vores massageapparat, og sikkerheden er på forkant med designet. Den bløde hovedbeklædning er lavet af et allergivenligt medicinsk materiale, der er fri for latex eller uønskede phthalater. Desuden Doxy er en af kun en håndfuld af lysnettet-drevne voksne produkter udstyret med en plug top strømforsyning enhed (PSU), hvilket betyder en lav DC spænding rejser ind i massageapparatet. Dette gør det ikke kun helt sikkert, men det betyder, at din Doxy kan bruges over hele verden.

Doxy tilbyder kvinder og par et niveau af kvalitet og fornemmelse i øjeblikket uovertruffen af enhver anden tryllestav på markedet.

EU-stik.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner