ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Double Penetration Stroker
 Double Penetration Stroker  Double Penetration Stroker
 Double Penetration Stroker  Double Penetration Stroker

Double Penetration Stroker

Artikkel: 21648
 
DKK:646kr DKK:461kr
Antal:

Nyd det bedste fra begge verdener med en stram, ophidsende fisse og den ultimative oralsex-oplevelse! Dobbelt penetration vibrerende stroker er unikt buet for at føle sig som en realistisk hals og fisse, og er foret med ultra-livagtig Fanta Flesh for den mest realistiske onani oplevelse mulig. Vælg din fornøjelse! Dobbelt penetration vibrerende stroker med dobbelt design giver den perfekte mund klar til at åbne bredt, og en lun fisse venter på at behage. Oprettet med Fanta Flesh til den mest realistiske onani-session, den indbydende hals er utrolig livagtig med sin dybe kurve, mens den ømme fisse ivrig krammer din skaft.

Nyd supertilfredsstillende brummende vibrationer med et enkelt tryk på en knap, og træk dybt ned i et af de fristende hul for en intens orgasme og maksimal fornøjelse! Fanta Flesh Realistic Feeling Design - Smidige læber og en øm tunge byder din skaft dybt nede i en smal skaft, der opvarmes til din kropstemperatur. Det robuste, holdbare ydre giver et fast greb for kraftig stød. Klem den realistiske næse for en spændende åben-og-sluge-fantasi.

Intens sugekonstruktion - Det lukkede bunddesign sikrer ekstrem fornøjelse, der omgiver din penis med utrolig vakuumsugning, der tæt trækker dit mest følsomme område. Den smarte form efterligner formen af ​​en ægte hals. Kraftige vibrationer - Den ultrastærke motor giver dybe, behagelige vibrationer med et enkelt tryk på en knap.

Plejeinstruktioner: Oprydning er et øjeblik efter det sjove med Opfrisk legetøjsrenser og varmt vand. Nedsænk ikke masturbatoren i vand. For at gendanne din Fanta Flesh til sin oprindelige blødhed skal du påføre Fanta Flesh Revive Powder indeni og ude, efter at den er tørret. Brug eventuelt en vandbaseret lotion som Moist sammen med dette produkt.

Samlet længde 23 cm - 9,2 tommer
Diameter 9 cm - 3,4 tommer
Vandtæt Vandtæt
Materiale TPE | ABS plast
Nødvendige batterier AAA
Batterimængde 2

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel