ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Boxer Brief Harness

Boxer Brief Harness

Artikkel: 13486
 
DKK:307kr
Antal:
Mulige Valg:
Storlek:
 

Designet til stil og support er Packer Gear Black Boxer Harness super blød og ultra behagelig at have på. Den moderigtige maskuline cut brief har en klassisk bokserform og kan prale af diskrete interne lommer til at gemme din yndlings kugleformede vibrerende stimulator. Slip på bokserne, indsæt en pakker, sonde eller dong, og du er klar til orgasmisk en-til-en-action. Packer Gear Black Boxer Harness er lavet af stretchy og behagelig blød bomuld/spandex og har en understøttende ekstra bred linje.

Den vaskbare boksers bløde foring har interne lommer og en intern rem for at sikre din foretrukne pakker på plads. Det forstærkede 2-panels design har også en super stretchy o-ring, der let kan rumme de fleste størrelser af penetrationsværktøjer. Packer Gear Black Boxer Harness har ingen eksterne stropper, der skal justeres fuldt ud og er perfekt til første gang og erfarne brugere.

Boxer -shorts glider som undertøj for en let komfortpas. For at opleve det sjove ved at bruge selen skal du indsætte din pakker eller stimulere legetøj gennem den specielt designede supportring. At indsætte en vibrerende stimulator, i den indre lomme, betyder også, at du nyder dobbelt så stor ecstasy.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner