ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Bondage Fetish Beginners Flogger
 Bondage Fetish Beginners Flogger  Bondage Fetish Beginners Flogger
 Bondage Fetish Beginners Flogger  

Bondage Fetish Beginners Flogger

Artikkel: 13004
 
DKK:212kr
Antal:

Bondage Fetish Beginners Flogger

Udforsk din underdanige side med skandaleblomstens lokkende, bidende kvaster. Denne smukke flogger har et robust, designer stof håndtag, der fremkalder billeder af de mest luksuriøse dybe røde plader og en elsker med en kærlig, straffende touch. S&M leg er centreret omkring både straf og belønning for den underdanige, og floggeren er i stand til at udføre begge dele.

For en lydig underdanig, den bløde, drillende kvaster kan gøre deres vej ned din krop som en forlængelse af din elskers beundrende hænder. Luk øjnene og fordyb dig i den blide, kildrende berøring, mens kvasterne kærtegner dine mest intime pletter og lader dig ryste af forventning. Når du ikke adlyder, kan din dominerende trække hans håndled tilbage og smack din bag, dine læber, eller dine ben med den søde brod af straf.

Fordyb dig i sensation som kvaster svinge ud og spille på tværs af din krop. Hvis du har fortjent en fast smacking, vil du føle den varme, stikkende aftryk længe efter dit spil er færdig, minde dig med hver bevægelse af, hvad der sker, når du ikke adlyder. Designet til både begyndere og erfarne floggers i tankerne, levere en blid slapping for dem, der lige er begyndt at dyppe tæerne i en verden af kink ... men det kan også give virksomheden, udstrålende, og langvarige brænde, at erfarne fetichister tørster. Med løfter om en spændende razzia i dine dybeste fantasier, uanset hvor eventyrlysten du føler dig.

Total længde: 69,25 cm - 27,25 tommer
Materiale: PVC-plast

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner