ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Aneros - Vice 2 Anal Stimulator Black
 Aneros - Vice 2 Anal Stimulator Black  

Aneros - Vice 2 Anal Stimulator Black

Artikkel: E25698
 
DKK:1143kr
Antal:

Aneros - Vice 2 Anal Stimulator Black

Ultimativ overbærenhed:
Vice 2 bygger videre på arven fra den prisbelønnede VICE-massager og er den næste generation i vibrerende prostataglæde for mænd. Hver kurve og kontur af VICE 2 er anatomisk konfigureret til at udføre i harmoni med din krop med en større profil for dybere, fyldigere fornemmelser. VICE 2's to kraftfulde motorer, 18 professionelt afstemte vibrationsmønstre og 4 hastighedsvalg, giver en forbløffende 72 sanseoplevelser, lige fra den forførende subtile til den udsøgt intense. Fantastisk til at bære ud eller slibe derhjemme.

Kommando og kontrol:
VICE 2 indeholder en sofistikeret trådløs fjernbetjening til total styring af alle enhedsfunktioner, herunder; 18 forudindstillede vibrationsmønstre, 4-trinsvalg og en joy-knap til interaktiv kommando af vibrationsintensitet. Joy Button sætter on demand vibrationer lige ved hånden, fremragende til at give det ekstra skub ud over kanten, lige når du har brug for det, eller til at trykke på dit eget specielle mønster. Fjernbetjeningens ergonomiske layout giver mulighed for ubesværet enkelthåndet mønsternavigation og inkluderer en LED-mønsternummerdisplay.

De nye standarder:
I 2002 udgav Aneros verdens første håndfri prostatamassageapparat, et anatomisk konfigureret produkt, der var specielt afbalanceret til at arbejde i harmoni med en brugers sammentrækninger. I årene siden, millioner af mænd er blevet introduceret til begrebet prostata fornøjelse og vidundere mandlige G-Spot orgasme (Super O). I slutningen af 2017 udgav vi Trident-serien. Disse enheder introducerede MAMA balancering arkitektur og en ny arm konfiguration, der viste en enorm forbedring i produktets ydeevne. Offentlighedens reaktion i 2018 var overvældende, hvilket gjorde det klart, at en milepæl var nået. Fremadrettet vil vi indarbejde disse designelementer i vores eksisterende produktlinje såvel som vores nye produkter og etablere en ny standard nu og i de kommende år.

Designet til fornøjelse
- Design med to motorer
- Interaktiv glæde knap
- 18 vibrationsmønstre
- Valg med 4 hastigheder

Produktspecifikationer
- Tip Bredde: 3,3 cm
- Mid-Ridge Bredde: 3,3 cm
- Stilk til Perineum Afstand: 4,3 cm
- Indsætningslængde: 10,8 cm

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner