ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Anal Explorer Kit
 Anal Explorer Kit  

Anal Explorer Kit

Artikkel: 12090
 
DKK:327kr
Antal:

Anal Explorer Kit

Er du og din partner i humør til at udforske? Advanced Anal Explorer Kit ™ har alt hvad du behøver for at prøve nye, sjove og spændende ting på hinanden. Den er lavet af ren kropssikker silikone, så du kan bruge den hvor som helst sikkert og komfortabelt.

Dette alsidige kit indeholder oneanal douche med blød, fleksibel vakuumpære og aftagelig tilspidset spids, en tilspidset anal sonde med en overlegen sugekopbase plus onepremium gradueret og vinklet sonde, der giver en differentieret effekt svarende til analperler. Det analsexlegetøj inde i sættet måler mellem 3 inches og 4,55 inches i længden, så de er alle komfortabelt dimensionerede til at give en nem, behagelig oplevelse.

Hvert voksenlegetøj tilbyder maksimal komfort og optimal glidning, så begyndere kan nyde at teste produkterne, enten på sig selv med en partner. For altid at få den ultimative fornøjelse og den bedst mulige stimulering skal du bruge dit analsexlegetøj med et smøremiddel af høj kvalitet for en glat og spændende. Disse voksne legetøj er også vandtætte, så de kan bruges i eller ud af vandet, så du kan tage dem med i badekarret eller brusebadet. For nem og bekvem rengøring skal du bruge en sexlegetøjsrenser før og efter hver brug.

Samlet længde: 10,75 cm
Diameter: 3,25 cm
Indsættelig længde: 12,25 cm
Bodysafe: Ja
Materiale: Silikone

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner